D2 стартираха лятното издание на "Голямо междучасие 5"

БГ Музика

20-05-2013, 15:52

Снимка:

D2

Автор:

Bulgariautre

Всичко от Автора

Конкурсът е отворен за училищни поп, рок и хип-хоп банди от цялата страна

Днес, 20 май 2013г., официално се дава старт на конкурса за най-добра училищна група "Голямо междучасие 5", организиран от рок бандата D2.

Ако сте ученици, имате ученическа група, готовност да направите авторско парче и да излезете на голяма сцена, можете да се запишете за участие в музикалния конкурс, като качите от 20 май до 14 септември 2013г., своята авторска песен или любителски видеоклип на официалния сайт: www.d2band.com.

За желаещите да участват е важно да знаят, че няма да се допускат песни с нецензурно съдържание, както и кавър версии. Под група се разбира формация с минимум трима членове. Под училищна група се разбира минимум трима от членовете да са ученици към 20.05.2013 г.

От 15 септември до 10 октомври 2013г. ще се проведе електронно гласуване в сайта на конкурса. Докато тече гласуването ще се проведат няколко полуфинални концерта в страната определени по териториален принцип.

Петте групи, събрали най – голям вот при гласуването ще вземат участие в Големия финален концерт на "Голямо междучасие 5", който ще се проведе в средата на октомври 2013г. в София.

Голямата награда е продуциране и запис на песен в професионално студио и заснемане на видеоклип.



Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)