ГЕРБ организира турнир по тенис на маса в Средец

Спорт

02-05-2013, 12:13

Автор:

Burgasutre

Всичко от Автора

Още по Темата:

ГЕРБ с поздрав към бургаските пенсионери

В него се включиха 12 души, сред които имаше и участници от други населени места в община Средец

ГЕРБ-Средец за пореден път доказа, че развитието на спорта е сред приоритетите на партията. От местната структура организираха турнир по тенис на маса, който се проведе в наскоро ремонтирана зала в града, която предлага отлични условия за всички почитатели на този спорт. В турнира се включиха 12 души, сред които имаше и участници от други населени места в община Средец. По регламент те бяха разпределени в 4 групи по трима души.

Началото на спортната надпревара даде д-р Надежда Палова, кандидат за народен представител от ГЕРБ и общински ръководител на партията в Средец. Тя самата направи първите удари в началната среща от група "А". По време на разиграванията особен интерес и емоции предизвика играта на единственото момиче в турнира. Стефка Петкова  със своята техника и резултати в отделните срещи показа на всички мъже, че и за нежния пол има място в тези спортни надпревари.

Организаторите на турнира осигуриха награди за призовите места - професионални тенис хилки, както и грамоти за представянето на всички участници. Бяха раздадени и много поощрителни награди - за най-възрастен  състезател бе обявен Стефан Маринов, за най-атрактивен беше обявен Атанас Божинов, а специалната награда получи единствената представителка на женския пол.

"Това е първият турнир по тенис на маса, който организира ГЕРБ -Средец, но със сигурност няма да е последен. Искаме да се превърне в една добра традиция. През годините сме били инициатори на турнир по волейбол, футбол, спортен риболов, белот. В Средец с откриването на залата вече има добри условия този спорт да се развива, а желаещите са наистина много. Ще продължаваме да организираме различни спортни събития, за да може все повече хора от всички възрасти да водят активен и здравословен начин на живот" сподели по време на  награждаването д-р Надежда Палова.

 

 

 

 

 



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов