Баскетболистите на Берое с тежка загуба от Левски

Спорт

29-04-2013, 13:42

Снимка:

beroebasket.com

Автор:

boshnakova1

Всичко от Автора

Берое – Левски 69:89

С тежко поражение започнаха участието си в четвъртфиналите на първенството при мъжете баскетболистите на Берое. Играчите на Георги Младенов отстъпиха с 69:89 на Левски в първия двубой от серията. Вторият мач е на 1 май в Стара Загора, играе се до две победи от три срещи. Евентуален трети сблъсък ще бъде отново в София на 3 май.

Точни попадения в първият мач за Берое имаха Милен Димитров 17 точки, 12 точки добави Борис Бакович. За Левски с 20 точки завърши Младен Пантич.

Във втори пореден двубой Берое остана без тримата си американци - Реджи Холмс, Уил Уолкър и Мич Картър. Чужденците напуснаха заради неизплатени заплати.

"Левски в този му състав трудно може да бъде преборен. Но в никакъв случай не оправдавам поведението на моите играчи. Друго е да паднеш прав. Може да си слаб, но не бива да си безличен. Ние се примирихме, все едно двубоят е само от едно полувреме", разочарован бе след двубоя треньорът на Берое Георги Младенов.

"Много се надявахме да дойдат да играят в пълен състав, за да имаме отговорност. Колкото и да искаме, играчите като преценят, че един отбор не е в пълния си състав може би не се мотивират достатъчно. Берое обаче не бива да бъдат подценявани", коментира треньорът на Левски Константин Папазов.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов