В Ахтопол доволни от новия път, благодарни на ГЕРБ

Новините

26-04-2013, 10:44

Автор:

Burgasutre

Всичко от Автора

Още по Темата:

ГЕРБ откри предизборната си кампания в Малко Търново

След десетилетия отлагане, от страна на различни правителства, от Царево до Резово вече се пътува комфортно, след цялостна реконструкция на асфалтовата настилка

„Благодарни сме, че по време на управлението на ГЕРБ до Ахтопол вече не се стига с препятствия по тесен еднолентов път, а имаме обновена пътна отсечка”, казаха жителите на морския град при срещата си с кандидатите за народни представители Семир Абу Мелих, Велина Арнаудова и Тодор Михалев.

След десетилетия отлагане, от страна на различни правителства, от Царево до Резово вече се пътува комфортно, след цялостна реконструкция на асфалтовата настилка.

Приоритетите на ГЕРБ и тези на ахтополии се препокриват и за предстоящия мандат. Основните акценти са реализиране на проекта за водния цикъл и реконструкцията на рибарското пристанище. То вече е общинско, след положените усилия от страна на кмета Атанас Желязков и правителството на ГЕРБ. Има вече и изготвен проект за цялостната му модернизация.

„Трябва да се намери начин да се завърши час по-скоро черквата „Свето Успение Богородично” в центъра на града”, каза Семир Абу Мелих.

Въпреки многото зелени площи в Ахтопол местните жители заявиха, че очакват да бъдат направени и детски площадки по европейски стандарт.

В срещата се включиха и общинските съветници на партията в морската община.

 

 



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов