"Модерна България" очи в очи с хората от областта (СНИМКИ)

Мисия Пловдив

22-04-2013, 11:38

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Лидерите на Гражданската листа Румен Кривицки и Борис Николов организират лични срещи с жителите

Румен Кривицки и Борис Николов, кандидатите за народни представители от Гражданска листа "Модерна България" за Пловдив област, 17 МИР (номер 9 в интегралната бюлетина), се срещнаха очи в очи с хората от областта. Заедно с младежи – доброволци те се включиха в събирането на подписка за референдум за отзоваване на политици по гражданска инициатива и за право на жалба пред конституционния съд срещу закони, които нарушават правата на гражданите.

"Амбицирани сме да посетим всичките 101 населени места от областта, за да се срещнем с местните хора, да им представим нашите виждания за граждански контрол на всички нива на властта, да разговаряме с тях по наболелите проблеми в нашето общество", заяви Румен Кривицки, който е водач на листата.

"Убедени сме, че ще успеем да съберем необходимите подписи, за да може да се реализира референдума. Искам да напомня, че подписката не е предизборен трик. Двете предложения за отзоваване на политици и за право на жалба пред КС са залегнали в приетия на 24 юни 2012 г. на заседание на Националния инициативен комитет на Движение "Модерна България" Граждански манифест за смяна на системата", каза на свой ред Борис Николов.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов