Пуснаха билетите за Джеси Джей и Jamiroquai

Цените до 120 лева, банка ще кредитира желаещите да видят концертите

Феновете на британските звезди - Джеси Джей и асид фънк бандата Jamiroquai, вече могат да се сдобият с билети. Звездите, чиито визити са част от първите по рода си Symphonics’ Concerts, ще стъпят на родна територия в края на юни.

Пропуските за Jamiroquai, които ще стъпят на сцената на Арена Армеец на 28 юни са на цени от 60, 70, 90, 100, 110 и 120 лева.

Концертът на Джеси Джей, която ще дебютира пред родна публика на 29 юни, е оценен в зависимост от категориите на 70, 80, 90, 100, 110 и 120 лева.

За тези почитатели, които изявяват желание да посетят и двете вечери, са предвидени няколко улесняващи начина от финансова страна. Предвиден е специален подарък под формата на ваучер за безплатна консумация по време на събитията, чиято стойност и детайли ще бъдат обявени скоро.

Допълнително организаторите на Symphonics’ Concerts сключиха споразумение с банка Тексим, чрез която се дава ексклузивна възможност за микрокредитиране, така че посетителите на събитията да могат на разплащателен принцип да закупят своите билети с минимална месечна вноска от 20 лева и максимална – от 60 лева.

При евентуално добавяне на още един ден към поредицата, което от организаторите Symphonics Entertainment вече обмислят, закупилите билети и за двете предишни вечери ще получат отстъпка за третия концерт.

Билетите и за двете участия се разпространяват разпространяват в мрежата на Tixgate и неговите партньори, касите на EasyPay, както и онлайн в мрежата на Epay.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов