Родман дойде уморен и с напукан лак (СНИМКИ)

Надявам се да не умра, сподели баскет звездата преди да влезе в "Къртицата"

Една от емблемите, лошото момче на NBA - Денис Родман, пристигна за втори път в родината. Колоритният спортист идва у нас, за да влезе в шоуто "Къртицата", като още днес зрителите ще могат да го видят в действие. Интересен е фактът, че Родман ще бъде единственият в бърлогата на Къртицата, който знае що за шоу е това. Той е печелил американското издание през 2004 година.

Няколко часа преди да стане поредната световна звезда в BG риалити, Денис Родман даде пресконференция в столичен хотел. Той пристигна в типичния си моден стил - електриково син анцунг, яке на пера, кецове и розово шалче. Ексцентрикът бе твърде лаконичен, а домакините предупредиха, че въпросите към него ще са ограничени, тъй като бил уморен.

Общо взето така премина и срещата - вяло. Родман каза няколко хубави думи за българските жени, че е тайна докога ще бъде тук и че се надява да не умре по време на Къртицата. "Дошъл съм да се забавлявам, да забавлявам и зрителите. Спорта и шоуто вече станаха едно и също. Навсякъде определящи са парите", заяви Родман.

Любопитно ще бъде за зрителите как ще се държи Родман в "Къртицата" заобиколен от манекенки и плеймейтки, още повече че в неговите чаршафи са стенели звезди като Кармен Електра и Мадона.

Освен уморения вид направи впечатление и възстария лак на ноктите му. Те бяха оцветени в няколко нюанса на синьо, а палците му "грееха" в червено. Явно обаче не бе имал време да поосвежи лака, който на места липсваше.

Денис Родман ще дойде и трети път у нас, но този път за Мача на звездите в края на април. "Не съм станал по-улегнал, просто съм по-спокоен. Имах проблеми в миналото, но сега всичко е зад мен, просто се опитвам да живея като готин човек. Не се виждам често с децата ми, защото те искат да пътуват и да опознаят света. Мисля да ги взема с мен в България за Мача на звездите, за да опознаят една различна култура", разкри носителят на пет шампионски пръстена от НБА.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов