Качествена музика и добро настроение с "Акустично и Горещ пясък" на 27-и

Бургас Лайф

25-02-2013, 11:55

Автор:

Burgasutre

Всичко от Автора

Бончо Грозев и група "Горещ пясък" се качват на една сцена в предпоследния ден на месеца

Музикантите от една от най-бургаските групи „Горещ пясък“ ще ни предложат поредна серия качествена музика и добро настроение, в рамките на своя най-нов проект „Акустично“.  Специален гост на събитието ще бъде Бончо Гроздев – саксофонист,  композитор, създател на едни от първите джаз групи в България.

В приятната обстановка на Културен център Морско казино на 27 февруари /сряда/ от 19 часа публиката ще има възможност да се наслади на невероятните солови изпълнения на  талантливия музикант, познат на бургаската публика с редица свои клубни и концертни участия, както и като автор на песента „Когато мъжете плачат“, наградена в конкурса „Бургас и морето“ през 2009 г.

Както и при  първото издание на своя проект през януари, и този път „Горещ пясък“ ще представят в акустичен вариант любими на публиката свои и чужди парчета. Концертната част ще бъде допълнена с разговор с публиката по различни музикални теми.

„Акустично с Горещ пясък“ се провежда всяка последна седмица от месеца, при  вход свободен. Целта на срещите - освен приятно и различно преживяване, е да се обменят идеи, знания, опит между хора, обединени от любовта си към музиката, а защо не и да се постави начало на нови бъдещи проекти.

Проектът се организира по инициатива на „Горещ пясък“ и Община Бургас в подкрепа на кандидатурата на града за Европейска столица на културата 2019 г., информират още от пресцентъра на местната администрация.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов