Брус Уилис се оказа мъж под чехъл

"Жена ми е шефът вкъщи", каза героят от "Умирай трудно"

Мъжагата от "Умирай трудно" и "Непобедимите" всъщност оказа мил послушен съпруг. В "Армагедон" той на своя глава спасява света, но в действителност внимателно слуша какво има да каже половинката му Ема Хеминг.

"Каквото и да се предприеме вкъщи, то първо се ражда в ума на жена ми Ема - и аз винаги се съгласявам", признава Брус Уилис.

57-годишният актьор и 34-годишната британска моделка Ема Хеминг се венчаха през 2009 г., а три години по-късно им се роди дъщеря - Мейбъл Рей Уилис. Преди това Уилис бе женен в продължение на 13 г. за колежката си Деми Мур.

"Ема е едно съкровище. Тя е страхотна майка и адски много я обичам. Имала е великолепна кариера на модел, когато е била по-млада - но трябва да я видите по бански и днес! Вкъщи тя е босът. Защо ли? Ами защото е по-умната от двама ни", твърди Уилис.

"Питам Ема за всичко. Мнението й е извънредно важно за мен. Ако щете вярвайте, но това е самата истина. Никога допреди да срещна Ема, не бях се интересувал от мнението на жената до мен", самокритично отбелязва екшън ветеранът.

Когато не снима, Брус гледа да отмени половинката си в грижите за малката Мейбъл. Актьорът разказва как става рано и я храни като грижовен баща, после разглеждат заедно книжки с картинки или я извежда на разходка навън, за да може Ема да се наспи. Ех, коя ли жена не мечтае за такъв съпруг?



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов