Thunder се присъединяват към Каварна рок 2013

БГ Музика

28-01-2013, 10:29

Снимка:

Каварна рок

Автор:

Bulgariautre

Всичко от Автора

Английската рок група е последна в тазгодишния афиш

Английската рок група Thunder завършва тазгодишния афиш на Каварна рок 2013, който ще се проведе на 1 и 2 юни в морския град, а водещите банди ще бъдат Deep Purple и Accept.

Те ще бъдат специален гост на турнето на Whitesnake и Jorney в Англия, на което пристигат направо в България за да се включат в първия ден на феста.

Последният албум на Thunder - Bang!, излиза през 2008 година. Сред техните успехи личи проектът Laughing on Judgement Day, който излиза през 1992 година и застава на второ място в класациите за най-добър албум. През 1995 Behind Closed Doors отново оглавява челните позиции, като се нарежда на пето място в същата класация.

С много събирания и раздели на състава, с девет албума зад гърба си, Thunder са излизали на една сцена със звезди като  Deep Purple, Alice Cooper, Journey, Queensrÿche, Ted Nugent и Roadstar.

Промоционални билети, за двата дни на Kavarna Rock 2013, са в продажба в мрежата на Eventim, на цена от 70 лева. Промоцията ще продължи до 31 януари, след което двудневният билет ще бъде на цена от 90 лева, а еднодневният - 60.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов