Подгряваме за Bon Jovi с нов албум

Булевард

24-01-2013, 16:14

Снимка:

Вирджиния рекърдс

Автор:

Bulgariautre

Всичко от Автора

Проектът вдъхновен от американската политика, излиза на 25 март

Концертът на Bon Jovi у нас на 14 май на стадион Васил Левски със сигурност е един от най-очакваните от родните фенове. Още повече, че това е първото гостуване на популярната рок група.

Организаторите на концерта - Болкан Ентъртеймънт, вече обявиха подгряващи партита в родни клубове, но ето, че почитателите бяха зарадвани и от самите музиканти. На 25 март излиза новия албум на бандата What About Now.

Според Джон Бон Джоуви и компания, той представлява изследване на темите от вътрешната политика след избирането на американския президент Барак Обама за първия му мандат.

"Албумът както винаги е весел и оптимистичен и опитва да намери послание в нещата, които се случват. Бяхме притиснати да издадем албума точно сега, защото в противен случай времето минава и темите остаряват", сподели фронтменът на групата.

Рокаджиите са убедени, че дискът им ще постигне добри продажби в музикалните магазини, въпреки западането на продажбите на CD-та и обръщането на музикантите към новите технологии.

What About Now ще се продава в три версии: стандартно издание, делукс версия с 12 панелен постер вместо обложка и версия специално за Amazon. Стандартната версия на албума съдържа 12 парчета, едно от които е и наскоро излезлият им сингъл Because We Can, към който бандата е подготвила цели четири видеа - всяко едно фокусирано около различен образ от сюжета. В Deluxe версията ще има 4 бонус трака, а в Amazon версията те ще са 5, плюс кадри от мейкинга на новото видео.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов