Не яж това преди секс!

Животът

16-01-2013, 17:36

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

8 храни, които да избягваш преди да си легнеш с гаджето...

Следващия път, когато си на гореща среща, стой далеч от тези често разпространени анти-афродизиаци. Освен, че ще те накарат да се почувстваш подута и сънена, ще подействат отрицателно и на либидото ти. Толкова анти секси!

Фасул

Известен като „музикално вариво“, той със сигурност не е препоръчителен преди секс и то не само, защото предизвиква газове. Освен това те кара да се чувстваш зверски подута. Фасулът съдържа захари, които не се храносмилат, така че веднага щом достигне до стомаха ти, той неминуемо ще се подуе.

Изкуствени подсладители

Те действително имат нула калории, но за сметка на това понякога съдържат трудни за храносмилане съставки като сорбитол, който освен това може да причини подуване.

Броколи

В топ класацията на зеленчуците, които със сигурност ще те подуят, се нареждат броколито, карфиолът и зелето. Всички те съдържат захари, сходни с тези във фасула. За да ги преработи организмът ти използва бактерия, която отделя метан. А ако съществува нещо, което не желаеш да отделяш точно преди или по време на секс, то това е метан.

Червено месо

Вкусните стекове на вечеря звучат като прекрасно начало на романтична среща, само че похапването на мазно червено месо ще измори организма ти, когато дойде време за храносмилането му, и в крайна сметка ще ти се доспи, вместо да ти се правят други по-интересни работи.

Сирене

75% от хората по света имат нетърпимост към лактозата (Звучи като пълна лудост, нали?!). Не бихме те посъветвали да се откажеш от продукти като сиренето и млякото, защото те съдържат ензима лактаза. За сметка на това ти препоръчваме да пропуснеш пицата, ако имаш обещаваща среща, за да избегнеш газовете и подуването.

Алкохол

Да изпиеш един коктейл, за да се отпуснеш, е едно, но ако се размажеш с шотове със сигурност няма да бъдеш в перфектна секс форма. Като известен депресант, алкохолът може да те приспи, в случай, че злоупотребиш. Ако си се спряла на бира пък, трябва да внимаваш за още един фактор – газовете, причинени от газираното.

Дъвка

Добре де, това не е точно храна, но е важно да знаеш, че докато дъвчеш дъвка, за да бъде свеж дъхът ти за целувки, всичкият въздух, който поглъщаш, може също да ти причини газове. И това спокойно може да убие секси атмосферата, без значение колко ментова е устата ти.

Източник: cosmopolitan.bg



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов