Какви са хонорарите на секси мацките на Хю Хефнър?

Пловдив Лайф

08-01-2013, 10:01

Снимка:

hotzona.bg

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Всяка жена поне веднъж в живота си си е задавала въпроса би ли се снимала за еротично списание

Всяка жена поне веднъж в живота си си е задавала въпроса би ли се снимала за еротично списание. Абсолютно всяка! Освен тези, които вече са се снимали, разбира се, пише HotZona.bg.

Ветеранът в събличането на красивите жени Хю Хефнър е напълно наясно колко е притеснително за една жена да се разголи пред света. И неслучайно той ги „обезпечава“ подобаващо!

Ето какви са хонорарите на момичетата на Хю Хефнър през годините. Любопитната информация включва и цените за българки, като например култовата Соня Васи. Според източници красивата нашенка е „сгънала“ 30 хиледарки в долари навремето. Не е зле, нали, особено като се има предвид, че тя не е била известна в Щатите.

Соня, която е единствената българка, украсила американското издание, печели титлата Мис България през 1989 година и заминава за Щатите. Липсата на средства за старт в живота я кара да прибегне до „крайни мерки“, а именно – да се снима за Хю Хефнър.

Но ако нейният хонорар ви се струва висок, то чакайте да чуете този на Линдзи Лоън – тъкмо 1 милион долара. Рейчъл Хънтър пък гушнала 1 800 000 долара. Най-шокиращ е предложеният хонорар на бившата на Брат Пит – Дженифър Анистън. 4 милиона долара! „Приятелката“ отказала!

Освен да снима известни обаче, изданието на Хю Хефнър обича и да прави момичетата известни. Така например тв водещата Брук Бърк доби популярност именно покрай голите си снимки за Плейбой.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов