Кралското бебе ще живее в нов дом

Булевард

07-01-2013, 15:56

Снимка:

БГНЕС

Автор:

Bulgariautre

Всичко от Автора

Принц Уилям ще подари къща на Кейт за рождения й ден

Тази година ще бъде отново паметна за британците, които в средата на тази година очакват появата на кралското бебе. Тепърва и местните медии ще превърнат раждането на наследника на Уилям и Кейт в панаир, както бе и за сватбата.

Подгрявката започна с инфото, че Уилям ще подари нова къща на съпругата си за 31-ия й рожден ден, който тя ще празнува на 9 януари.

Луксозният имот струва 5 милиона паунда и се намира "някъде между Хемпшир и Бъкингамшир", съобщава британското издание на списание "Мари Клер". "Те не искат да е прекалено близо до Лондон, тъй като вече имат подслон в Бъкингамския дворец", разкри запознат източник пред списанието.

Херцогинята на Кеймбридж няма да си позволи много волности за рождения си ден, тъй като в последно време е уморена от началото на тежка бременност.

Планиран е обикновен обяд, на който Кейт ще отвори подаръците си. За миналия рожден ден на съпругата си принц Уилям й подари куче. Най-големият подарък за кралското семейство обаче несъмнено ще бъде първото им дете, което ще определя живота им след раждането си.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов