Да си забравиш силикона и ченето от бързане

Животът

03-01-2013, 13:22

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Ето най-странните предмети, оставени от разсеяни туристи в хотелските им стаи

По празниците мнозина избират да прекарат почивката си далеч от дома. Когато почивката им приключи и те напуснат хотелските си стаи след тях често остават крайно любопитни и дори необичайни неща.

Гръдни импланти, жив питон и годежен пръстен за 10 000 паунда са сред най-странните предмети, забравяни от туристи през изминалата година. Данните са на хотелска верига, която има над 500 имота из цяла Великобритания, пише The Telegraph.

Камериерките са се натъквали в току-що овакантените стаи и на кофа с живи раци, маскараден костюм на кон в реални размери и дори на печеливш билет от лотарията, пише inews.bg.

А можете ли да повярвате, че някой ще си забрави часовника Rolex, струващ 50 000 британски лири? Е, и това се е случвало през 2012-а.

Персоналът е откривал и забравени четири костюма на пауър рейнджъри, ключове за Bugatti и албум с марки на стойност 250 000 лири.

Персийска котка, ченета, колекция с 200 маски, изобразяващи английската кралица, и инкрустиран със скъпоценни камъни iPhone... ваканциите явно действат наистина разсейващо.

"Това, което е очевидно след разговорите с клиентите е, че ритъмът на живот е станал толкова забързан и хората бързат така стремглаво да стигнат от точка А до точка В, че дори безценни неща могат лесно да бъдат забравени", споделя наблюденията си говорителят на хотелската верига.

Той например разказва, че печелившият билет от лотарията е бил забравен в хотел в Уотфорд, скрит под матрака в хотелската стая. Не споделя обаче каква е била печалбата на госта.

Скъпарският iPhone е намерен от камериерката в хотел в Лондон, а силиконовите импланти за гърди – в Нюкасъл.

Сред най-често намираните от персонала предмети са зарядни за GSM-и или лаптопи, несесери с гримове, дрехи, детски играчки, GPS-и и мобилни телефони.

Само за изминалата 2012 година от веригата са върнали 76 000 забравени вещи на собствениците им.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов