Трагедията на Дими от Биг Брадър потресе Фейсбук

Животът

11-12-2012, 15:44

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Инцидент или самоубийство е причина за смъртта на дъщеря му Деметра

Трагедията, сполетяла Дими от "Биг Брадър", шокира зрителите. Всички са в недоумение за смъртта на малката му дъщеря Деметра. Тя стана причина Димитър Казълов да напусне внезапно шоуто в събота. Малко по-късно брадърът написа в профила си във фейсбук "Почивай в мир, мое дете!".

Съобщение в социалната мрежа пусна и майката на 23-годишната Деметра - Ралица Филипова: "Обичам те, дъщерко! Ще се видим в следващия живот...". Стотици близки, приятели и непознати на семейството хора изказват съболезнованията си. От профила на самата девойка се вижда, че тя до последно е коментирала "Биг Брадър".

Fuck the system - майната й на системата е написала покойната дъщеря на Дими Деметра Казълова на 8 октомври под една от снимките си в социалната мрежа Фейсбук.

"Малка пияна психарка в червено", пише под друго фото.

От проявите й в интернет личи, че е била бунтарка.

Покойната Деметра е била активна във Фейсбук поне до 4 декември, когато е харесала страници в социалната мрежа. Дъщерята на Дими неотдавна е навършила 23 години - имала е рожден ден на 27 ноември.

Зрителите гадаят, че най-вероятно е починала при някакъв инцидент. Деметра е живеела в Лондон.

От "Биг Брадър" категорично отказват да дават подробности за случая. "Това е трагедия, която няма общо с шоуто", коментира пред Стандарт продуцентът Нико Тупарев. Някои медии пишат, че Деметра се е самоубила.

На живото предаване снощи на зрителите им направи впечатление, че съквартирантите от Къщата не знаят за личната трагедия, сполетяла Дими.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов