Избрани Новини
Бонбони от чернокоп обраха овациите на кулинарно изложение
Ястия, изцяло от морски деликатеси, бяха представени на изложбата
Бонбони от чернокоп със сладко от зелени домати, сотирани аспержи, върху аспик от морски дарове донесесоха третото място на ученици от Поморие в кулинарно изложение.
Нетрадиционното съчетание получи отличието в категория "Предястие" във второто издание на "Кулинарна изложба Варна – 2012", организирана от община Варна и Варненска туристическа камара.
Младите готвачи от Поморие Симона Стоянова, Венцислав Бинчев и Хатче Хюсейн впечатлиха журито с изтънчено и спечелиха симпатиите на всички гости на събитието. Ястия, изцяло от морски деликатеси бяха представени на изложбата. Акцент бяха десертите, също на рибна основа.
11 отбора на хотелски комплекси и елитни ресторанти от региона, Кулинарна Академия HRC гр. Добрич, колежи и професионални гимназии по туризъм от Варна и Поморие се представиха на форума.