Провинцията аут от София, зове Карбовски

Общество

07-10-2012, 10:43

Автор:

Sofiautre

Всичко от Автора

Според него ситуацията в Студентски град не може да се реши със забрани

Забранете провинцията да идва в София и ще си решите проблемите в Студентски град.

Това скандално предложение направи журналистът Мартин Карбовски в “Удавете водещия” по Нова телевизия.

Според него ситуацията в Студентски град не може да се реши със забрани.

"Тези хора са свикнали да живеят така. Идват в София със своя манталитет. А манталитетът е нещо, което не се променя.”, подчерта Мартин Карбовски.

"По наше време в Студентски град обирахме всичко от дърветата – нямаше какво да ядем. Сега там е като рог на изобилието – всичко можеш да си купиш", заяви той.

"А, да не забравим и сексекскурзията – идват от Перник и близките села до Студентски град и си намират краткотрайна радост. Имам наблюдение още, че студентите са студенти, за да могат да отидат на бригада в Щатите", допълни Карбовски.

"Мястото в Студентски град е уникално. Там никога няма да има гробища. Второ – това е бяла циганска махала - има много млади хора, там не може да се живее нормален живот. Винаги е било така, просто сега степента е малко по-различна. Аз съм за правото на студентите да живеят живота си, както искат".

Според Карбовски проблемът в комплекса трябва да се реши с патрулиращи полицаи.

"Да ти кажа, че съм абсолютно против построяването на нов студентски кампус. Тогава джипситата от Самоков ще дойдат в Студентски град и положението ще стане нетърпимо".

"Щом са решили да пият и да не учат, нека го правят. Признавам, има и нормални хора сред студентите. Трябва да се облагороди градчето и да има някакви правила. Да не се случват такива неща, каквито се случиха със Стоян Балтов", каза още Мартин Карбовски.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов