Зрелищно дрифт шоу във Варна

Варна Лайф

10-08-2012, 10:53

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

Зрелищно шоу със свръх мощни автомобили ще се проведе на 14 август във Варна

Осем специално подготвени за дрифт автомобили с мощност над 280 к.с. ще участват в атрактивна демонстрация на 14 август на външния паркинг на Мол Варна.

Феновете на бързите коли и майсторските автомобилни изпълнения за първи път ще имат възможност да гледат подобен вид събитие на живо във Варна.

 Официален организатор на Summer Drift Show Варна 2012 е Дрифт Клуб България. Всички пилоти, които ще бъдат част от нестандартната автомобилна надпревара са членове на клуба, имат дългогодишен стаж като професионални дрифтъри, както и множество спечелени награди от национални състезания. Основната марка на автомобилите е БМВ, но също така зрителите ще могат да видят и модели от марката Нисан.

 За качественото провеждане на демонстрацията, пространството на паркинга на търговския център ще бъде специално обезпечено и в съответствие с изискванията за провеждането на подобен вид автомобилни демонстрации.

 Шоуто ще бъде с продължителност един час - от 20:30 до 21:30 часа, като програмата е разделена на няколко етапа. Всеки следващ етап е по-зрелищен и атрактивен от предишния, а в самия край е и кулминацията на шоуто, коментират организаторите от Дрифт Клуб България.

 Ексклузивно преживяване за феновете на високите скорости ще бъде и появата на няколко от най-бързите мотоциклети в България. По време на събитието на 14 август те ще представят уникална самостоятелна демонстрация на обособената писта на паркинга на Мол Варна.

Допълнителна информация и важни детайли, свързани с организацията на Summer Drift Show Варна 2012 ще бъдат публикувани на: www.mallvarna.bg  и http://dcb.bg/



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов