"Нефтохимик" тренира без проблеми след контролата с "Несебър"

Архив Бургас

09-07-2012, 12:19

Снимка:

Марин Боянов

Автор:

Марин Боянов

Всичко от Автора

Играчите на Димчо Ненов въртяха обиколки на спортния комплекс в Славейков, правиха упражнения за сила, координация и бързина.

Футболистите на Нефтохимик започнаха поредната си тренировъчна седмица в добро настроение след убедителната победа в контролата над Несебър с 4:0.

Играчите на Димчо Ненов въртяха обиколки на спортния комплекс в Славейков, правиха упражнения за сила, координация и бързина. Всичко в отбора тренират с изключение на техничаря Момчил Желев, който се оплаква от вирусно заболяване. Той ще пропусне и следобедната тренировка на отбора, но от утре ще е на линия.

В отбора няма нови футболисти, но през седмицата се очакват поне още двама на проби. Преди  мача със Созопол, който е в четвъртък те ще трябва да започнат тренировки с  отбора. До тогава старши треньорът ще прецени и на кого няма да разчита от играчите, които в момента са на проби.

Решението определено ще бъде трудно, защото всички тренират с желание и без оплаквания, въпреки големите натоварвания и почти непосилните жеги. 



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов