Снимат сериал за младата Кари Брадшоу

Архив Бургас

28-02-2012, 14:33

Автор:

БургасУтре

Всичко от Автора

Новата продукция  "Дневниците на Кари" е предистория на любимия сериал на милиони дами по света "Сексът и градът"

Американската телевизия CW вече подготвя сериала за младата Кари Брадшоу

АннаСофия Роб, известна най-вече с ролята си на Вайълет във филма на Тим Бъртън от 2005 г. "Чарли и шоколадовата фабрика" ще играе в главната роля в новата продукция  "Сексът и градът". Той е по точно предистория на любимия сериал на милиони дами по света и се казва "Дневниците на Кари", научи The Hollywood Reporter.

Продукцията е по романа на Кандис Бушнел "Дневниците на Кари". Действието се върти около младата Кари Брадшоу през 80-те, когато тя си задава за първи път въпросите за любовта, секса, приятелството и семейството.

Джош Шварц, Стефани Савидж и Лен Голдщайн ("Клюкарката"), ще бъдат изпълнителни продуценти, заедно с телевизията на Warner Bros.

Бившият сценарист/ко-продуцент на "Сексът и градът" Ейми Б. Харис ще адаптира книгата за новия сериал. Мигел Артета ще бъде режисор, а Стефания Оуен ще играе 14-годишната сестра на Кари в проекта.

Предисторията на "Сексът и градът" беше публикувана миналата година и отново разказва историята от гледна точка на Кари.

Тя е момиче, което мечтае да стане писател, взема интересни модни решения и си пада по момче на име Себастиан Кид, който винаги я държи в напрежение.

"Себастиан Кид... може би е нещо като младата версия на Тузара", разказва авторката Кандис Бушнел смеейки се.

Точно, както порастналата Кари, 17-годишната тийнейджърка има много различни приятели и прави остроумни забележки.

Голямата разлика в тази книга е отсъствието на секс. "Дневниците на Кари" наистина е за 17-годишни... и аз си спомням каква бях на 17. Нямах всички отговори и със сигурност не знаех нищо за секса", казва Бушнел.

Преди да порастне и да стане манхатанска икона, Кари живее в малък провинциален град в Кънекрикът. Историята ще разкрие какво довежда Кари в Ню Йорк, където се среща със Саманта, Миранда и Шарлот. "Когато се преметва в Ню Йорк, сякаш прогледва... тя ще бъде в ситуации, в които трябва да се държи, като възрастен и знаете, че много млади хора са ужасени, някакси очаровани и в същото време много изплашени".

HBO е собственик на правата за "Сексът и градът" и с корпоративния си "братовчед" CW се ангажираха с проекта веднага, след като излезе книгата.

Остава да видим, дали тази продукция ще има успеха на хитовия сериал.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов