Армен Амбарцумян: Подкрепям Георги Титюков и „Кауза Пловдив”!

Архив Пловдив

18-10-2011, 17:28

Автор:

plovdiv.utre.bg

Всичко от Автора

Вратарят на Ботев разкри за кого ще гласува на предстоящите избори.

Вратарят на Ботев (Пловдив) Армен Амбарцумян разкри днес за кого ще гласува на предстоящите местни избори. Най-рутинираният футболист на "канарчетата" бе повече от лаконичен при опита ни за пространно интервю. Вратарят известен с прякора Армандо отдели внимание само за един въпрос...

 

- Г-н Амбарцумян, какво ви мотивира да подкрепите Георги Титюков и екипа на коалиция „Кауза Пловдив”?

- Мотивите ми се основават изцяло върху свършената работа в ресора на г-н Титюков. Почти всички партии и кандидати дават само голи обещания, а накрая резултатите са нулеви. Георги Титюков доказа, че има желанието и нужния административен опит, чрез които в пловдивския спорт се случиха чудесни неща. Бяха подпомогнати много спортни клубове, отвори се дебат за бъдещето на стадион „Пловдив”, който косвено подчини министерския съвет да делегира по 950 хил. лева за ремонт на клубните стадиони на пловдивските ПФК „Ботев“ и ПФК “Локомотив“, нещо БЕЗПРЕЦЕДЕНТНО в историята на пловдивския футбол за последните 22 години от прехода. Така че в избора си залагам на нещо доказано.

Силно ме интересува бъдещето на Пловдив. Чудно ми е с какви очи някои кандидат(к)и, които няма да спомена с имената им, правят невероятни обещания, при условие, че са били общински съветници през настоящия мандат и честно казано нямам информация в качеството им на такива да са направили нещичко за Пловдив. Затова залагам само и единствено на нещо доказано – Коалиция „Кауза Пловдив” с номер 39 в интегралната бюлетина за кмет и номер 39 в интегралната бюлетина за общински съветници.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов