Избрани Новини
24 ноември: Картофи соте с чесън и копър
Вкусно и подходящо, както за основно ястие, така и за гарнитура
Продукти:
4-5 големи картофа
2 с.л. масло
2 с.л. олио
1/2 връзка копър
2-3 скилидки чесън
сол, чубрица, черен пипер, червен пипер на вкус
Приготвяне:
Обелете сварените картофи и ги нарежете на едри парчета.
В тиган загрейте мазнината.
Поставете нарязаните картофи, солта, подправките на вкус, като най-много сложете чубрица. Добавете нарязания чесън.
Разбърквайте, докато пържите.
След като катрофите получат коричка, свалете от котлона и добавете нарязания копър.
Разбъркайте, докато са топли.
Добър апетит!