Lord of the dance с 2 концерта във Варна

Архив Варна

29-05-2010, 06:22

Автор:

varnautre

Всичко от Автора

Билетите за шоуто на Lord of the Dance във Варна на 3 юни в Дворец на културата и спорта свършиха мълниеносно още в края на миналата работна седмица и заради огромния интерес, бързоногите ирландци от трупата на Майкъл Флетли ще изнесат още един концерт в ДКС на 4 юни от 19 ч.

Билетите за втория концерт на Lord of the Dance във Варна вече са в продажба за всички, които досега не са успели да се сдобият със своите пропуски за грандиозното шоу.

Желаещите могат да ги закупят в разпространителската мрежа на Eventim и на касата на ДКС на цени между 30 и 60 лв и ВИП места между 80 и 100 лв.

С това концертите на Lord of the Dance в рамките на голямото им национално турне у нас тази година стават цели осем, с което българските зрители поставят своеобразен рекорд по посещаемост на Балканите.

В Румъния шоуто ще бъде представено два пъти преди трупата да пристигне у нас, а в Турция са предвидени три дати, непосредствено след голямата обиколка из България.

Осемте концерта, включени в турнето на Lord of the Dance, ще се състоят както следва:

Варна – 3 юни, Дворец на културата и спорта, 21 ч. Варна – 4 юни, Дворец на културата и спорта, 19 ч. Бургас – 5 юни, Летен театър, 21 ч. Пловдив – 6 и 7 юни, Античен театър, 21 ч. София – 8 юни, зала 1 на НДК, 21 ч. София - 9 юни, зала 1 на НДК, 18 и 21 ч.

Националното турне на Lord of the Dance в България през 2010 г. се осъществява с подкрепата на Посолството на Република Ирландия у нас.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов