Улиците във Варна - лед, локви и дупки

Архив Варна

01-02-2010, 06:16

Автор:

varnautre

Всичко от Автора

Истинска пъстра палитра от изживявания и емоции е шофирането по варненските улици. Най-опасното в момента е, че асфалтът е изключително хлъзгав и се спира трудно, дори да карате бавно.

През нощта температурите са паднали под нулата и мокрият асфалт е заледен на места и много хлъзгав, затова бъдете много внимателни. Освен това, както се очакваше, след като се стопи снега под него зейнаха нови и още по-големи дупки и ями по улиците на града. В момента по-голямата част от тях са незнайно колко дълбоки локви, в някои от които може да си потрошите автомобила. Най-зле са кварталните улици в "Левски", "Владиславово", "Възраждане" и "Кайсиева градина", въпреки, че "Шипка", "Цар Освободител", "Христо Ботев" и карето между Двореца ан културата и спорта и бул. "Осми Приморски полк" също не са за подценяване. Затова нашият съвет към шофьорите е да си сложат коланите, да се въоръжат с търпение, да карат бавно и наистина много внимателно.

В момента по улиците не може да се каже, че има задръствания. Движението е нормално натоварено като за първия работен ден от седмицата. Пътищата в региона са проходими, няма затворени отсечки.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов